Voorstellingen

 


 

Zondag 20 oktober 2019 - 14.00 uur

"FOUR SEASONS" door EASY & FREE, Pub & Seasongs

Easy&Free is afkomstig uit Giethoorn en staat vanaf 2015 op de planken. Zij hebben ondertussen een stevige live reputatie opgebouwd op diverse festivals in Ierland en door heel Nederland, in theaters en tal van kroegen in Nederland en Duitsland. De 6 muzikanten Bert1, Jan, Klaas, Andre, Bert2 en Roel hebben samen al meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd bij bands, koren en orkesten, ieder op zijn manier. Deze keer treden zij op met de première hun theatrale productie " Four Seasons" .
Hun optreden staat dus garant voor een gezellige en swingende middag vol Ierse traditionals. Entree: € 12,50 (inclusief koffie). reserveren:  HIER of 0561-432659 (18.00-19.00u)


Vrijdag 8 november 2019 - 20.00 uur Twee Recht Twee Averecht met de voorstelling: Frontale Confrontatie!

Uitverkocht

Niet alles wat je ziet, is wat het lijkt. We kunnen ons verschuilen achter dikke lagen mascara, grote brillenglazen of bijzondere kleding. Maar als je frontaal in de spiegel durft te kijken, zie je vaak meer dan je lief is. Een nauwkeurige blik confronteert je met de ogenschijnlijk verborgen gebreken. Wij doen hier niet moeilijk over. Dus het motto van deze soms diepzinnige maar vooral lachwekkende voorstelling is: Kom maar op en toon wie je bent! Entree: € 10,00.
Reserveren: HIER of 0561-432659 (18.00-19.00u).


Zaterdag 23 november 2019 - 20.00 uur Inez Timmer met de solotheatervoorstelling "Vijf minuten voor aanvang“

"Vijf minuten voor aanvang!" is een blijmoedige rollercoaster die het publiek mee zuigt in de mallemolen van het leven van musical-artieste Inez Timmer. Bekende musicalhits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, humor, hemelhoge pieken en diep bedroefde dalen. Een leven vol tegenstellingen, samengebracht in de solomusical "Vijf minuten voor aanvang!". Inez vertelt over het buitengewone leven achter de schermen en over bewonderd worden door duizenden mensen. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen. De voorstelling is Nederlandstalig.

De première vond plaats op 9 februari in Sneek.

(foto: Piet Douma)

Citaat Leeuwarder Courant - Sytze de Vries - 11-02-2019: "Openhartige Inez Timmer vol humor. Het is die in anekdoten verpakte chaos die Inez Timmer in een ruim twee uren over het publiek uitstort. Dat doet ze met humor en een grote mate van openhartigheid. Het ene moment in "Vijf minuten voor aanvang!" staat ze voluit een musicalklassieker te zingen, het andere converseert ze intiem en geestig met iemand in de zaal. Hoe persoonlijk de voorstelling ook is, Inez Timmer bekijkt haar eigen levensmateriaal steeds met het oog van de professionele entertainer. Hele en halve mislukkingen zijn interessanter dan ijdel gepraat over succes". Citaat Friesch Dagblad - Froukje Reitsema - 11-02-2019: "Timmer heeft je bij de kladden in haar muzikale biografie. Er wordt wel beweerd dat sommige muziek rechtstreeks naar de ziel stroomt. Dat bewijs werd dit weekend geleverd door Inez Timmer. Groots is vooral het slotlied met als strekking: blijf nieuwsgierig naar het leven." Klik hier voor enkele reacties uit het publiek. Entree: € 12,50
Reserveren: HIER of 0561-432659 (18.00-19.00u)