Voorstellingen

MiniTheater Friesland presenteert op zaterdag 25 juni

       

 

"Janna: Laurens, ik  loop met het idee om hier weg te gaan."

 

Deze mededeling van Janna is slechts een druppel op een gloeiende plaat en zal alles tussen Janna, Johanna, Sonja en Laurens voorgoed veranderen. De op het oog onschuldige mededeling zorgt ervoor dat niemand zijn kop meer in het zand kan steken.

 

In `De lange nasleep van een korte mededeling` volgen we deze vier mensen die wanhopig hun best doen om grip te krijgen op de situatie. Maar hoe harder ze dat proberen, hoe meer die uit de hand loopt. Met weinig woorden wordt er soms heel veel gezegd en misschien nog wel meer niet ...

Mini Theater Friesland

Stichting Mini Theater Friesland heeft als belangrijkste doelstelling het brengen van Nedelandstalig kwaliteitstoneel door amateurs. We werken met wisselende spelers en met wisselende regisseurs en soms eigen tekstschrijvers. Deze productie wordt geregisseerd door Kim Oosterhof, met Myrthe Terpstra als regie-assistente. De rollen worden gespeeld door Meint Oosterhof als Laurens, Vera Lettinga als Janna, Jon Keun als Johanna en Annemarie van der Wal als Sonja.

 

Entree : € 10.00  Bestel hier uw kaarten

 

 

 

 

Tip Jar

Zaterdag 5 maart, aanvang 20.00 uur

Tip Jar is het internationale collectief van muzikale vrienden rond Bart en Arianne. Van americanahelden als de Amerikaanse Walt Wilkins tot een jazzvirtuoos als Gilad Atzmon, van emerging talents als Baer Traa tot de Nederlandse snarenwonders Harry Hendriks, BJ Baartmans en Joost van Es. Tip Jar’s eigen aanstekelijke americana en de liefde voor Amerikaanse rootsmuziek bracht hen al op legendarische podia als Gruene Hall (Emmylou Harris, Johnny Cash) en Luckenbach (Willie Nelson, Guy Clark) en bezorgde hen een plekje in de line up van diverse festivals in Texas.

In eigen land opereert de band vooral in het americana-circuit, maar ze doen het ook goed in de intiemere theaterzalen en muziekpodia. Ze traden diverse malen live voor de radio op bij o.a. Met het oog op morgen en in NPO2 Muziekcafé.

 Entree 10.00   Bestel hier kaarten 

 

Gregory Page

Zaterdag 2 april 2022, aanvang 20.00 uur

Gregory Page is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord, en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park.

De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego, waar hij na de nodige avonturen in diverse bands langzaam zijn eigen niche uitwerkte.  Nederland is echter zijn tweede thuis.

Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeuktehoeden vond hier zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. De laatste tijd vind je Page ook regelmatig als side kick van zijn muzikale vriend Jason Mraz, waar hij de wereld tour mee deed.

Page transporteert je naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.Deze avond komt hij met zijn band!  

 Entree: € 12,50 per pers. Bestel hier kaarten