Jolien Damsma

 15,00

29 november 2024 - 29 november 2024
20:00 - 23:30
Noordwolde, hoofdstraat oost 34a, Vlechttheater
Categorie:

Beschrijving

Als zangeres en liedjesschrijver is Jolien altijd op zoek naar die éne zin die het hart van de luisteraar weet te raken. Haar muziek is een mix van country/folk en gospel; een veelzijdige combinatie waarop haar eerlijke en diepzinnige teksten tot leven komen.

Met haar pure en warme stem neemt ze de luisteraar mee naar herkenbare situaties. Er komt een grote variatie aan thema’s voorbij, waaronder vriendschap, liefde, hoop, eenzaamheid en verwondering voor de natuur. De hoop die ze uit haar geloof haalt, loopt als een rode draad door haar muziek heen. Met haar muziek en teksten wil Jolien de contrasten van het leven vangen; de zegeningen, maar óók de moeilijke momenten bezingen.

In 2019 bracht Jolien haar eerste single ‘We Are the Dreamers’ uit; een uptempo country/gospelnummer over het volgen van je dromen. Inmiddels heeft ze veel nieuwe muziek geschreven, die ze in de nabije toekomst graag wil delen.

[Joliens veelzijdigheid als zangeres komt goed naar voren in haar opgedane ervaring in de muziekwereld. De afgelopen jaren heeft Jolien onder meer opgetreden met gospel/folk duo Elly en Rikkert, een talentenproject gevolgd onder begeleiding van Karin Bloemen, enthousiast meegezongen met de energieke groep Trinity en samen met de Rotterdamse band The Kik in Ahoy gestaan, tijdens hun grootschalige ‘The Kik zingt Boudewijn de Groot Tour’.]

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jolien Damsma” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *